Talat Hacıbekiroğlu İlkokulu
SÖĞÜTLÜ MH 99016 No1 SEYHAN/ADANA

VİZYON

Her yerde ve her zaman başarılı olacak, üst öğrenimine her anlamda şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, dünyaya uyumlu, insana ve doğaya saygılı, girişken, yurtsever, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven, problemlerine çözümler üretip hayata geçirebilen bireylerinin yetiştirildiği, Adana’nın dezavantajlı bölgesinde bulunmasına rağmen bölgesinde örnek gösterilen, önde gelen okulları arasında olmaktır.

MİSYON

Talat Hacıbekiroğlu İlkokulu olarak, Atatürk ilke ve inkılaplarına ve Cumhuriyet ilkelerine bağlı, sahip olduğu temel değerlerden asla ödün vermeyen, önce kendine saygı duyan, doğaya ve bilime saygılı, merak, eleştirel düşünme ve yaratıcılık yeteneklerini kullanarak öğrencilerin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yakın çevresinden başlayarak insanları söz ve davranışlarıyla etkileyebilen, devletine bağlı, milletini seven ve yüceltmeye çalışan bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2023 VE 2024 YILLARINDA AKIL VE ZEKA OYUNLARI 1.LİKLERİ 2023 YILI MENDİL KAPMACA DERECESİ
Öğretim Şekli :OKULUMUZDA İKİLİ ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.

OKULUMUZDA İKİLİ ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.

SABAH Giriş: 07.20 Çıkış: 12.20 ÖĞLE Giriş: 12.30 Çıkış: 17.20

SINIFLARIMIZ KLİMALIDIR.