Talat Hacıbekiroğlu İlkokulu

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, üst öğrenimine her anlamda şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, dünyaya uyumlu, insana ve doğaya saygılı, girişken, yurtsever, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven, problemlerine çözümler üretip hayata geçirebilen bireylerinin yetiştirildiği, Adana’nın dezavantajlı bölgesinde bulunmasına rağmen bölgesinde örnek gösterilen, önde gelen okulları arasında olmaktır.

Misyon: Talat Hacıbekiroğlu İlkokulu olarak, Atatürk ilke ve inkılaplarına ve Cumhuriyet ilkelerine bağlı, sahip olduğu temel değerlerden asla ödün vermeyen, önce kendine saygı duyan, doğaya ve bilime saygılı, merak, eleştirel düşünme ve yaratıcılık yeteneklerini kullanarak öğrencilerin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yakın çevresinden başlayarak insanları söz ve davranışlarıyla etkileyebilen, devletine bağlı, milletini seven ve yüceltmeye çalışan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: SABAH Giriş: 07.20 Çıkış: 12.20 ÖĞLE Giriş: 12.30 Çıkış: 17.20
Isınma: SINIFLARIMIZ KLİMALIDIR.
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKUL SERVİSİ BULUNMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (322) 485 53 53

WEB - https://talathacibekirogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - SÖĞÜTLÜ MH 99016 No1 SEYHAN/ADANA

Öğretim Şekli :OKULUMUZDA İKİLİ ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.

Yerleşim Yeri - KÜÇÜKDİKİLİ SÖĞÜTLÜ MH 99016 SEYHAN/ADANA

Adres - SÖĞÜTLÜ MH 99016 No1 SEYHAN/ADANA

Ulaşım Okulumuza özel BARKAL-Küçükdikili minibüsleri ve 164 numaralı Belediye otobüsleriyle ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10 km